Piața muncii

PwC lansează o modalitate novatoare de recrutare – PwC Career-Boosting Game

image_pdfimage_print

PwC lansează o abordare nouă în procesul de recrutare şi selecţie: PwC Career-Boosting Game, o competiţie care se bazează pe conceptul de gamification, care se referă la utilizarea gândirii şi mecanicii jocurilor într-un context real, în mediul de business. Aceasta se adresează studenților şi absolvenților interesați de o carieră în consultanţă.

 Competiţia PwC Career-Boosting Game va fi lansată în perioada 24 – 30 martie în 3 dintre cele mai mari universităţi din București:

  • 24,25, şi 26 martie, de la ora 12:00, în cadrul Academiei de Studii Economice;
  • 25 martie, de la ora 15:00, la Universitatea Politehnică
  • 30 martie, de la ora 12:00, la Facultatea de Drept a Universităţii din București

Derularea efectivă a programului va avea loc în perioada 2 aprilie – 18 mai. Participanții vor intra într-o competiție dinamică, pe echipe, în care vor aborda teme de macro-economie, vor interacționa pe Facebook, vor participa la workshop-uri de dezvoltare personală şi vor cunoaște îndeaproape profesioniști PwC, cu ajutorul cărora îşi vor elabora proiectele. Mai mult, au ocazia să lucreze pentru o zi la PwC România, dar şi să ia prânzul şi să interacţioneze cu liderii firmei de consultanţă.

Cele mai bune echipe vor câștiga premii în bani, iar unii dintre participanți vor putea fi selectaţi pentru un program de internship sau pentru poziţii de consultant junior în cadrul PwC România.

Ramona Simulescu“Aceasta inițiativă face parte din strategia noastră de recrutare de juniori si stagiari, prin care ne dorim să identificam tinerii cu potențial, energie şi inițiativă, care să dorească să îşi construiască o carieră alături de noi. Competiţia este o alternativă la procesul anual de recrutare de juniori, iar în fiecare etapă a acesteia vom observa şi evalua abilităţile participanţilor.  Prin noua abordare ne dorim să cunoaştem mai îndeaproape candidaţii într-o manieră, sperăm noi, distractivă pentru participanţi.

Vom încerca să îmbinăm interacțiunile pe Facebook cu oportunitatea de a cunoaște profesioniştii PwC într-un context informal şi propice dialogului”, a declarat Ramona Simulescu, Liderul Departamentului de HR al PwC România.

Câştigătorii concursului vor fi anunțați la sesiunea de premiere din luna mai, iar cei care vor fi selectaţi să facă parte din echipa PwC se vor alătura firmei din luna septembrie. Se estimează că prin intermediul acestui program vor fi selectaţi până la 150 de absolvenţi.

Despre PwC 

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 195.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

Share Button

Leave a Reply