Uncategorized

Schimbări în cadrul Biriş Goran

Taxnews Tax Magazine Biris Goran
image_pdfimage_print

Gabriel Biriș, numit secretar de stat pentru legislație fiscală în cadrul Ministerului Finanțelor. Societatea Biriș Goran va continua să fie condusă de Victor Constantinescu, unul dintre cei doi actuali parteneri coordonatori, căruia i se va alătura Gelu Goran

Gabriel BirisBiriș Goran are plăcerea să anunțe că, lui Gabriel Biriș, unul dintre partenerii săi fondatori, i s-a propus să ocupe funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanțelor, urmând a fi responsabil de reforma legislativă în domeniul fiscalității. Ministerul Finanțelor, condus de Ministrul Anca Dragu, l-a ales pe Gabriel în baza experienței sale îndelungate în probleme de fiscalitate și a eforturilor sale continue în lupta publică, pentru a realiza o reformă fiscală care va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării țării. În ultimii nouă ani, ghiduri juridice internaționale l-au inclus pe Gabriel, precum și echipa de taxe a Biriș Goran, printre cei mai buni din țară.

Gabriel a acceptat funcția, iar numirea a fost deja publicata în Monitorul Oficial, vineri, 11 decembrie. Conform legislației în vigoare, Gabriel și-a suspendat activitatea în Baroul București.

Societatea Biriș Goran va continua să fie condusă de Victor Constantinescu, unul dintre cei doi actuali parteneri coordonatori, căruia i se va alătura Gelu Goran în funcția de conducere în absența lui Gabriel. Departamentul de taxe va fi coordonat de Ruxandra Jianu, care a condus departamentul de taxe al Biriș Goran împreună cu Gabriel, clienții cunoscând-o și lucrând cu ea cu plăcere de mulți ani.

Partenerii Biriș Goran au adăugat:

Ruxandra Jianu, Partener

Ruxandra Jianu: „Desigur că ne va lipsi Gabriel, însă avem în continuare aceeași echipă puternică și aceleași resurse și know-how pentru a continua să oferim serviciile de asistență ficală la cel mai înalt nivel de calitate și la standardele cu care s-au obișnuit clienții noștri de-a lungul tuturor acestor ani.”

Victor Constantinescu: „Lucrez cu Gabi de mai bine de 10 ani. Deși ne pare rău că pleacă, nVictor Constantinescu_Partenerumirea lui este o încununare a eforturilor sale neîncetate de a realiza o reformă fiscală, fără niciun câștig personal sau de altă natură în afară de acela de a vedea o reală îmbunătățire a mediului de afaceri din România. Avem nevoie de mai mulți oameni asemenea lui în guvern pentru a restabili încrederea, și vorbesc în numele întregii echipe din cadrul Biriș Goran atunci când afirm că sperăm să reușească. Și ne va bucura intoarcea lui când va veni momentul potrivit. Între timp, activitatea noastră se va desfășura ca de obicei, dat fiind că ne așteptăm ca toate domeniile noastre de practică să continue să se extindă. Ruxandra este un talent rar în domeniul fiscal, așa încât va continua, cu siguranță, să asiste clienții și să extindă activitatea de consultanță fiscală în cadrul firmei.”

Despre Biriş Goran

Biriş Goran este o societatea de avocatură de business formată din peste 35 de avocați, înfiinţată în 2006. Echipa Biriş Goran oferă o gamă largă de servicii juridice concentrându-şi practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzacţiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurenţei, finanţări, litigii, proprietate intelectuală, IT și media, achiziții publice, energie și insolvenţă. Practicile Biriș Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatură de top din România în ghidurile juridice Chambers Europe și European Legal 500.

Share Button

Leave a Reply