Uncategorized

Țuca Zbârcea & Asociații, pentru a patra oară pe podiumul The Lawyer

Taxnews Tax Magazine
image_pdfimage_print

Joi, 10 martie: Ieri, la Londra, Țuca Zbârcea & Asociații a fost aleasă Firma de avocatură a Anului în România, în cadrul ceremoniei The Lawyer European Awards, organizată de prestigioasa publicație britanică The Lawyer.

În prezența a peste 250 de avocați și consilieri juridici, The Lawyer, cel mai apreciat jurnal periodic din Marea Britanie dedicat pieței de avocatură, a anunțat laureații ediției 2016 a premiilor The Lawyer European Awards. Anual, The Lawyer recompensează firmele de avocatură cu performanţe deosebite, precum şi liderii care, prin decizii strategice şi management vizionar, au avut un aport semnificativ în evoluţia şi dezvoltarea business-ului în ultimele 12 luni.

În cadrul ceremoniei din acest an au fost acordate 24 de premii, câștigătorii fiind desemnați de un juriu format din 25 de avocați și consilieri juridici din cadrul unor cunoscute firme de avocatură precum Slaughter and May, Arnold & Porter, Mishcon de Reya, Travers Smith, Shoosmiths, Walker Morris, Winston & Strawn, Paul Hastings, Osborne Clarke International, respectiv corporații precum HBO, Aviva, Linde, Tsys, Orwell Group, Unisys etc.

Lista nominalizărilor pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului” din România a inclus 7 jucători de pe plan local, deopotrivă firme independente și internaționale. Câștigătorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Țuca Zbârcea & Asociații, potrivit anunțului The Lawyer.

Prezent la gala de premiere de la Londra, Gabriel Zbârcea, Managing Partner, a declarat: Acest trofeu reconfirmă locul pe care Țuca Zbârcea & Asociații îl ocupă în rândul firmelor de avocatură europene. El se cuvine mai întâi de toate avocaţilor şi echipei noastre care trudesc pentru a oferi servicii de calitate 24 de ore din 24. Se cuvine clienţilor noştri care au crezut şi cred în noi, în valoarea acestei firme. Nu îl ultimul rând, colegilor noştri din celelalte firme de avocaţi alături de care am clădit de 20 ani o piaţă a serviciilor juridice competitivă, provocatoare, similară cu cele din ţările cu tradiţie în avocatura de business.

Marcând o premieră la nivel local, Țuca Zbârcea & Asociații și-a adjudecat patru trofee The Lawyer în decursul ultimilor 6 ani. Astfel, în 2010, la Berlin, firma fondată de avocații Florentin Țuca și Gabriel Zbârcea era desemnată „Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est și Balcani”. Peste alți doi ani, Florentin Țuca devenea primul avocat român distins cu trofeul „Managing Partner-ul Anului în Europa”, în cadrul unei ceremonii organizate la Monte Carlo. În 2014, juriul The Lawyer avea să acorde Țuca Zbârcea & Asociații titlul de „Firma de Avocatură a Anului” din România, performanță repetată în 2016.

Lista completă a firmelor nominalizate la premiile The Lawyer European Awards este disponibilă pe site-ul publicaţiei britanice – http://www.thelawyereuropeanevent.com/shortlist

Share Button

Leave a Reply