Piața muncii

Ana-Maria Iordache a devenit Avocat Senior Coordonator în cadrul D&B David şi Baias

db-david-si-baias-1024x566
image_pdfimage_print

ana-maria-iordacheAna-Maria Iordache a fost promovată Avocat Senior Coordonator în cadrul firmei de avocatură D&B David şi Baias, firma afiliată de avocatură a PwC România. Ana-Maria face parte din echipa de litigii a D&B, aria ei de expertiză acoperind o gamă largă de cauze din următoarele domenii: fiscalitate şi contencios administrativ general, dar şi civil (inclusiv executare silită), concurenţă.

În acest moment, D&B David şi Baias are patru parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi şi Manuela Guia şi trei avocaţi seniori coordonatori: Amelia Teis, Ana-Maria Iordache şi Bianca Naghi.

Ana-Maria are o vasta experiență în domeniul litigiilor fiscale şi administrative, reprezentând cu succes numeroși clienți atât în fața autorităților şi instanțelor de judecată din România, cât şi în faţa Curţii Europene de Justiție. Ana-Maria a oferit servicii juridice unui număr mare de clienți, companii naționale și internaționale, din diferite industrii precum petrol şi gaze, construcții, automotive, farmacie, telecomunicații și electronică. Într-una dintre cauzele de referinţă în care Ana-Maria a fost implicată, a reprezentat cu succes în faţa instanțelor naționale de judecată unul dintre cei mai importanți  jucătorii din România pe piața de energie într-o serie de litigii fiscale, în urma cărora au fost anulate o serie de decizii de impunere și proceduri de executare silită emise de autoritățile fiscale române pe parcursul a patru ani de litigii. Totodată, Ana-Maria a reprezentați doi clienți importanți pe parcursul procedurilor complexe derulate în faţa Curţii Europene de Justiție. De asemenea, Ana-Maria este în mod constant lector la numeroase conferințe pe teme de fiscalitate.

Ana-Maria este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea “A.I.Cuza” Iași și deţine o diplomă de master în Drept European, obținută în cadrul aceleiași universități. A urmat de asemenea cursurile de drept european ale Facultății de Drept din cadrul Universităţii Modena e Reggio Emilia, Italia.

Despre D&B David şi Baias:

D&B David si Baias este societatea de avocaţi afiliată a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice prin acordarea de asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, fuziuni, achiziţii şi restructurări, proprietăţi imobiliare, relaţii de muncă şi resurse umane, servicii financiare şi pieţe de capital, concurenţă şi ajutoare de stat, proprietate intelectuală, protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal, litigii fiscale şi comerciale. D&B David şi Baias este de asemenea specializată în domeniile farmaceutic şi IT&Telecom, furnizând soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii.

Share Button

Leave a Reply