Piața muncii

Bianca Naghi a devenit Avocat Senior Coordonator în cadrul D&B David şi Baias

db-david-si-baias-1024x566
image_pdfimage_print

Bianca Naghi a fost promovată Avocat Senior Coordonator în cadrul firmei de avocatură D&B David şi Baias, firma afiliată de avocatură a PwC România.

naghi-biancaÎn acest moment, D&B David şi Baias are patru parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi şi Manuela Guia şi trei avocaţi seniori coordonatori: Amelia Teis, Ana-Maria Iordache şi Bianca Naghi.

Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Babes-Bolyai”, Bianca a început cariera de avocat în D&B imediat după admiterea în Baroul Bucureşti şi finalizarea unui program de internship în Luxemburg.

Bianca asistă clienţi naţionali şi internaţionali din diverse sectoare de industrie în legătură cu întreaga paletă de proiecte referitoare la dreptul concurenţei (concentrări economice, ajutor de stat şi investigaţii).

Experienţa acumulată în cadrul cazurilor importante instrumentate de Consiliul Concurenţei în România, precum şi abilităţile sale tehnice remarcate de către clienţi justifică poziţia de coordonator pe care Bianca o are în cadrul echipei de concurenţă a D&B şi rolul pe care îl are în menţinerea societăţii ca lider în această arie de drept în România.

Ca recunoaştere a meritelor sale, Bianca este nominalizată în directoarele internaţionale în materie de concurenţă.

În plus faţă de specializarea de dreptul concurenţei, Bianca este implicată în proiecte legate de protecţia datelor cu caracter personal şi proprietate intelectuală.

Despre D&B David şi Baias:

D&B David si Baias este societatea de avocaţi afiliată a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice prin acordarea de asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, fuziuni, achiziţii şi restructurări, proprietăţi imobiliare, relaţii de muncă şi resurse umane, servicii financiare şi pieţe de capital, concurenţă şi ajutoare de stat, proprietate intelectuală, protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal, litigii fiscale şi comerciale. D&B David şi Baias este de asemenea specializată în domeniile farmaceutic şi IT&Telecom, furnizând soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii.

Share Button

Leave a Reply