Cariere

Țuca Zbârcea & Asociații și divizia de fiscalitate își consolidează practica

tuca_zbarcea_&_asociatii_
image_pdfimage_print

Un număr de 9 avocați și consultanți fiscali au făcut un pas înainte în carieră, urmare a promovărilor realizate în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL, la finalul lunii decembrie 2017. De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatură anunță consolidarea practicii în domeniul prețurilor de transfer.

Societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații a promovat 7 avocați la statut de Senior Associate și, respectiv, Managing Associate. Astfel, de la 1 ianuarie 2018, avocații Maria Monica Capotă, Raluca Chelaru, Carmen Cristea, Oana Mareș, Alexandru Mitră, Niura Moisei au devenit Senior Associate, în timp ce Diana Agafiței a fost promovată la statutul de Managing Associate. Numirile sunt în departamentele de dreptul concurenței, litigii și arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar.

De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatură, Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL, i-a promovat pe Alexandru Mănucu și Izabela Stoicescu în poziția de Tax Manager și a cooptat-o pe Andreea Florian în calitate de Tax Senior Manager. Andreea Florian are o experiență profesională de peste 10 ani, dobândită în firme de consultanță fiscală din cadrul Big4, precum și din eșalonul secund. Ea va fi implicată în dezvoltarea practicii în domeniul prețurilor de transfer pentru firma de consultanță fiscală. În prezent, echipa Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL numără 9 consultanți fiscali, cărora li se adaugă alți 5 avocați specializați în contencios administrativ fiscal.

Share Button

Leave a Reply