Piața muncii

Amelia Teis a devenit Avocat Senior Coordonator în cadrul D&B David şi Baias

db-david-si-baias-1024x566
image_pdfimage_print

Amelia Teis a fost promovată Avocat Senior Coordonator în cadrul firmei de avocatură D&B David şi Baias, firma afiliată de avocatură a PwC România.

În acest moment, D&B David şi Baias are patru parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi şi Manuela Guia şi trei avocaţi seniori coordonatori: Amelia Teis, Ana-Maria Iordache şi Bianca Naghi.

Amelia face parte din echipa de Litigii a D&B David şi Baias, fiind specializată în litigii comerciale, administrative şi achiziţii publice. Ameliaamelia-teis este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Alba-Iulia şi a urmat cursurile unui Masterat în Instituții de Drept Public şi Privat din cadrul aceleiași universităţi, precum şi cele ale Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor. Este membră a Baroului Alba din decembrie 2003 şi are o experienţă de peste 12 ani ca avocat pledant.

Anterior colaborării cu D&B David şi Baias, Amelia a coordonat Departamentul de Litigii şi Arbitraj din cadrul unei firme de avocatură, specializată în proceduri de achiziții publice şi litigii.

Amelia a reprezentat cu succes numeroase companii multinaționale în procedurile de atribuire complexe a contractelor de achiziţii publice cu valori estimate de peste 40 de millioane de Euro, precum şi în litigii având ca obiect executarea contractelor de achiziţii publice sau a celor finantate din fondurile europene.

De asemenea, Amelia a reprezentat clienții în faţa instanțelor de judecată din România, precum şi a instanțelor arbitrale naţionale şi internaţionale în numeroase acțiuni din sectoarele utilităţi, infrastructură, construcții, medical, energie şi resurse naturale, apărare şi securitate.

Despre D&B David şi Baias:

D&B David si Baias este societatea de avocaţi afiliată a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice prin acordarea de asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, fuziuni, achiziţii şi restructurări, proprietăţi imobiliare, relaţii de muncă şi resurse umane, servicii financiare şi pieţe de capital, concurenţă şi ajutoare de stat, proprietate intelectuală, protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal, litigii fiscale şi comerciale. D&B David şi Baias este de asemenea specializată în domeniile farmaceutic şi IT & Telecom, furnizând soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii.

Share Button

Leave a Reply