Afaceri

EY anunță doi noi parteneri asociați în cadrul departamentului de Audit

rsz_corina_dimitriu_ey_romania
image_pdfimage_print

Corina Dimitriu și Carmen Spiridon sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentului de Audit.

Corina Dimitriu s-a alăturat echipei EY România la sfârșitul lunii septembrie. Corina are 22 de ani de experiență în domeniul auditului financiar, al contabilității, managementului de proiect și al controalelor interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale.

De asemenea, Corina are cunoștințe aprofundate privind auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele financiare naționale și internaționale, pentru companii care operează într-o gamă largă de industrii, respectiv comerțul cu amănuntul, FMCG, industria prelucrătoare, imobiliare, telecomunicații, petrol și gaze și construcții. De-a lungul timpului, a fost implicatăîn auditul centrelor de servicii ale unor mari companii multinaționale, precum și în misiuni de audit non-financiar.

Carmen Spiridon ocupă, începând cu luna octombrie, poziția de Partener Asociat în cadrul departamentului de Audit, după un parcurs de 14 ani în cadrul companiei.

În 2004 s-a alăturat echipei EY România ca Auditor Junior, și-a continuat creșterea profesională în rolul de manager în 2009 și în rolul de Partener Asociat în acest an. Experiența acumulată vizează livrarea de servicii către importanți clienți, atât români, cât și internaționali, concentrându-se pe auditări de întreprinderi mari care acoperă angajamentele legale, IFRS, US GAAP și German GAAP.

La nivel intern, Carmen este frecvent implicată ca formator în cadrul sesiunilor de instruire a echipei pe diverse metodologii, precum și în seminarii privind IFRS și legislația statală.

Le felicit pe colegele mele – Corina și Carmen – pentru această reușită profesională. Extinderea echipei noastre executive reflectă atât parcursul lor profesional de excepţie, cât și evoluția pozitivă a serviciilor pe care le oferim clienților noștri”, spune Alexandru Lupea, Liderul Departamentului de Audit al EY România.

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

Share Button

Leave a Reply